Nominats 2016

Bonpreu-Esclat

Fundat el 1974, el Grup Bonpreu és una empresa del sector de l'alimentació de la família Font i Fabregó, amb seu a les Masies de Voltregà. Actualment compta amb 150 establiments i dóna feina a 4.000 persones. El formen els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclat i les benzineres Esclatoil.

El Grup Bonpreu està compromès amb la societat i els valors responsables del desenvolupament sostenible. Per haver fet efectiu un model econòmic pensat i dirigit des del territori i arrelat al país, el director general del Grup, Sr. Joan Font, va rebre el 2008 el Premi d'Honor Lluís Carulla.

Així mateix, Bonpreu té la llengua catalana com un element de normalitat en tots els seus aspectes: els usos interns, l'atenció oral, la publicitat, l'etiquetatge i el fil musical dels establiments. És per això que Bonpreu, amb les seves bones pràctiques, és l'exemple del paper que el català hauria de tenir al món empresarial, a les multinacionals i a les petites i mitjanes empreses catalanes.

Llegeix l'entrevista a Joan Font, director general de supermercats BonPreu-Esclat

Més informació

Bonpreu-Esclat

Altres nominats

Grup Flaix

Ens de comunicació que amb Flaix FM i Ràdio Flaixbac ha trencat tòpics oferint un producte radiofònic en català per a públics ben diversos

més informació

Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya

Entitat sense ànim de lucre compromesa a fer del català la llengua d’acollida i arrelament per a la comunitat pakistanesa de Catalunya

més informació